В розділі: Своїми руками
В розділі: Краса і Здоров'я
В розділі: Цікаво знати
В розділі: Своїми руками
В розділі: Психологія
В розділі: Цікаво знати
В розділі: Краса і Здоров'я
  • Цікаво знати
  • Сад і Город
  • Здоров'я
» » Що лікує водохресна вода

Що лікує водохресна вода

Категорія: Краса і Здоров'я Переглядів: 2 615 Коментарів: 0 Додав: remo Час:

Ось і закінчуються Святки - народні гуляння. Але вони закінчуються не просто так, а ми отримуємо святу водохресну воду в результаті великого очищення води на Землі. Хрещення - «занурення в воду» (з гречес.) - Одне з важливих християнських таїнств. З 18 на 19 січня в Водохресну ніч в світі відбувається саме найбільше чудо - на всю воду на Землі сходить Дух Божий і вона стає цілющою, несучою гармонію.

 

Лікуємося водохресної водою правильно!

 

Цілющі властивості водохресної води навіть не заперечують медики. Вона нормалізує імунну, ендокринну й нервову систему. Оздоровлює зону мозку і респіраторну систему. Покращує розподіл енергії по всіх органах і системах організму, покращує балансування між правою і лівою сторонами тіла. Відомі випадки, коли кілька її крапель, влитих в рот хворому, що знаходиться без свідомості, приводили його до тями і змінювали різко хід хвороби до поліпшення. Тому цілющу силу водохресної води можна використовувати на благо свого безцінного здоров'я. Для цього в якості профілактики приймають її всередину по ковтку натщесерце від усіх хвороб, найчастіше з шматочком просфори. У великій кількості пити щодня її не рекомендується так, як водохресна вода - сильна енергетична вода. Вранці потрібно встати, перехреститься, випросити на що почався день благословення у Господа, потім вмитися, помолитися і прийняти ковток великої агіасми. Якщо приписане вживання ліків натщесерце, то спочатку п'ють святу воду, а потім ліки. Не потрібно додавати в ліки святу воду, ліки краще приймати з молитвою. По суті, щоранку бажано починати з води, щоб активувати роботу організму після сну.  

Жінки водохресною водою вмиваються, обтирають все тіло, щоб бути молодою і привабливою. Священнослужителі рекомендують окроплювати нею їжу, а під час хвороби використовувати як ліки, приймаючи кожну годину по столовій ложці. Вживати святу воду необхідно з молитвою "щоб силу, здравіє підкріплювальну, хвороби цілющу, демонів проганяють і всі ворожі наклепи відвертає, возмоглі ми отримати від Бога".

 

Свята молитва

«Господи, Боже мій, нехай буде дар Твій святий і свята Твоя вода на відпущення гріхів моїх, в просвітлення розуму мого, у зміцнення душевних і тілесних сил моїх, во здравіє душі і тіла мого, в підкорення пристрастей і немічний моїх по безмежному милосерді молитвами Пречистої Твоєї Матері і всіх святих Твоїх. Амінь ».

При безсонні святу водохресну воду рекомендують пити протягом дев'яти днів. Щоб зняти головні чи інші болі до хворого місця необхідно прикласти компрес, змочений у святій воді. Корисно полоскати рот Водохресною водою, збризкувати очі, обличчя, все тіло. 

Вельми результативно випивати вранці натще склянку, охолодженої до кімнатної температури кип'яченої води, в яку додана столова ложка водохресної води. Така процедура корисний профілактичний засіб і допомагає виводити шлаки з організму. При кон'юнктивіті промийте очі водохресної водою і все пройде.

 

Хрещенська вода дуже хороше психотерапевтичний засіб для зняття дратівливості, підвищеної тривожності. Після нервового, важкого дня випийте 0.5 склянки святої води, роблячи уявну установку: "Моя дратівливість, напруга і тривоги йдуть. Я спокійна", - і ви відчуєте, як йде напруга, дратівливість, приходять умиротворення і спокій. 
За допомогою водохресної води виженуть демонів , бісів, злих духів, окроплюючи нею людей, житло, меблі, увсяку річ. Якщо поставити на негативну зону відро з цією водою, то вона стане нейтральною. Але водохресна вода зцілює тільки тоді, коли її ми п'ємо з молитвою і, намагаючись жити за Божими заповідями.

Правда, жінкам приймати водохресну воду в критичні дні не бажано. Але якщо жінка сильно хвора, то ця обставина не грає великої ролі. Так буде їй на допомогу водохресна вода!

Лікуємося водохресної водою. Водохресний сніг

Збирали на Водохреща також сніг. За повір'ям, опущений в колодязь, він міг зберігати воду в ньому весь рік, навіть в самий посушливий час. Також цим снігом лікували різні недуги: запаморочення, судоми, оніміння . А, щоб наяву побачити Хрещення Господнє, ставили на стіл чашу з водою і примовляли: «вночі вода сама колихнется», - це було своєрідним знаком. І якщо опівночі в чаші дійсно вода колихнулася, всі бігли подивитися на «роззявлені небеса» і загадати бажання. Так, як про що помолишся в цей час відкритого неба, то і збудеться. Також всі вірили, що в ніч на Водохреща вода освячується сама у всіх джерелах, незалежно від церковних обрядів, оскільки Сам Христос в цю ніч знову занурюється в неї.

 

Хрещенська вода - це святиня!

Увага! Необхідно пам'ятати, що водохресна вода - це святиня, до якої доторкнулася благодать Божа, і тому до неї необхідне побожне ставлення. Тільки при такому ставленні, вона залишається довгий час свіжою, приємною на смак. Зберігати її бажано в темному місці, а найправильніше під домашнім іконостасом

Виливати святу воду можна тільки в певне місце, не зневажуване ногами. Не рекомендується наливати святу воду в дитячу купіль. Краще давайте дитині пити святу воду, і регулярно причащати її. Не слід розбавляти воду у ванні для купання святою водою, так як після цього вона зливається в каналізацію, а це просто неприпустимо. Також не слід поливати рослини святою водою. Деякі з них просто засихають. 

Сотні людей наважуються прийняти в Хрещення очищувальну крижану купіль: адже водохресної водою змиваються гріхи, зроблені людиною за цілий рік. Захворіти на Водохреща просто неможливо.

 

Лікуємося водохресної водою. Як очиститься водохресної водою будинки?!

Але хто боїться крижаної купелі, облийтеся водохресною водою три рази або прийміть ванну. Для цього в 00. 10 хвилин і до 1.30 хвилин можна з-під крана наповнити ванну холодною водою. Потім перехрестивши воду і себе тричі, прочитайте молитву (дивимося вище). Потім стукніть себе по грудях кулаком правої руки три рази, викликаючи вібрацію тіла, яка гармонує з вібраціями води.

Без шуму і скрикуваннями сідаєте в ванну і тричі пориньте з головою, не забуваючи щоразу ударяти по грудях. Якщо під час купання вода стане «кипіти» або утворюються бульбашки, йде процес очищення, виходить негативна енергія, знімається пристріт.

 

Потім мовчки, виходьте з ванни. Не витирайтесь відразу, дайте воді вбратися в шкіру. При цьому масажуйте тіло або енергійно постукуйте пальцями від маківки до п'ят. Потім надіньте білизну, теплий халат, шкарпетки, бажано все нове, але можна випрану і випрасувана. Розслабтеся, випийте з медом трав'яний чай. 
Якщо хтось з ваших близьких захоче скупатися в хрещенській воді, наберіть у ванну свіжу воду. 
А якщо Ви панічно боїтеся холодної води? Тоді розбавте водохресну воду гарячою водою. Ванну можна прийняти вдень, але воду в неї необхідно набрати вночі в період з 12.10 і до половини другого.

Водохресну воду не беріть відрами або бутлями. Невелика її кількість ви зможете використовувати до нового Водохреща.

Адже вона, додана в звичайну воду, повідомляє їй такі ж благодатні властивості. Тому, якщо у Вас мало святої води, додавайте її в просту - «крапля святої води море освячує». Не засмучуйтеся, якщо ви не набрали святої води в Хрещення. У кожному Храмі вона завжди є.

Якщо водохресна вода у Вас зіпсувалася, значить, ви сильно згрішили. Вилийте її в проточну воду: у струмок, річку. Категорично забороняється при наборі святої води лаятися, сваритися, здійснювати неблагочестиві вчинки, допускати нехороші думки. При цьому свята вода втрачає свою святість, і найчастіше попросту виливається.

Тому творіть водохресну воду, і нехай вона принесе Вам зцілення.

Будьте здорові!



Сподобалася стаття. Натисніть на кнопки соцмереж і поділіться нею зі своїми друзями:
Ще цікавих матеріалів з нашого сайту:

Додати коментар
Ім'я:*
E-Mail:
b
i
u
s
|
left
center
right
|
emo
url
leech
color
|
hide
quote
translit
Введіть код: *